Josip

Nositelj obiteljskog gospodarstva, po struci medicinski tehničar zaposlen u hitnoj medicinskoj pomoći. U slobodno vrijeme član Gorske službe spašavanja gdje je stekao zavidno iskustvo koje ga je dovelo do pozicije instruktora drugih spasilaca. Pasionirani igrač nogometa i ovisnik o adrenalinu. Kako se stvarala Teslina dolina tako je i on stvorio još jednu dimenziju vlastite ličnosti-glavni je majstor i izvođač radova na svim objektima Tesline doline.

Eni

Veliki kreativac i animatorica našeg tima, ali i glavni animator vaše djece. Po struci magistra primarnog obrazovanja i buduća pedagoginja, a odnedavno i majka. Svoje vrijeme najviše posvećuje buđenju zdrave i prirodne dječje znatiželje. Tako osmišljava i provodi animaciju djece na rođendanima, volontira u lokalnom Crvenom križu kao članica interventnog tima i mentorica pomlatka. Članica kajak-kanu kluba i s Anom, vlasnica brončane medalje prvenstva Hrvatske u raftingu.

Ana

Trenutno prvenstveno mama, inače svestrana profesorica psihologije. Odrasla skupa s Eni, u pitoresknom selu na području Nacionalnog parka Risnjak. Bogato praktično iskustvo i ljubav prema prirodi uživa dijeliti s drugima. Iako oprezna, teško odolijeva izazovu. Također, članica kajak-kanu kluba i vlasnica bronce prvenstva Hrvatske, volonterka Društva “Naša djeca” i Crvenog križa gdje je, uz lokalno članstvo, dio i Nacionalnog interventnog tima zadužena za psihosocijalnu podršku u velikim katastrofama.

Zvonimir

Idejni začetnik projekta Teslina dolina i prvenstveno teoretičar, ne praktičar. Po struci prof. psihologije koji uživa u životnom zaokretu dok lagano obrće navedenu početnu tezu. U skladu s tim, praksu stiče kao terapeut pod supervizijom, mindfulness trener, školski psiholog, član tima za krizne intervencije pri Ministarstvu obrazovanja, volonter Društva “Naša djeca”, udruge roditelja za djecu s teškoćama u razvoju “Pčelice” i Crvenog križa kao član nacionalnog interventnog tima zadužen za psihosocijalnu podršku. Također, ponosni otac.

 

Kontakt

Kontakt

Adresa:

Smiljan bb, 53000 Gospić
Pratite nas
HR